De volgende voorwaarden zijn in onze webshop van toepassing:

Prijzen:

De prijzen op onze website zijn in Euro's en zijn inclusief bankkosten. Betaling is mogelijk via bankoverschrijving, Paypal of Ideal.

Verzending en verpakking:

verzend- en verpakkingskosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Verzendingsopties worden aangeboden bij de kassa van de bestelde goederen. Binnen 48 uur (op werkdagen) na ontvangst van een order en de verificatie van de betaling, zal de verzending plaats vinden (geen product zal worden geleverd tot de betalingen zijn ontvangen) , mits het bestelde product voorradig is. Mocht dit niet het geval zijn dan zullen wij u daarover informeren en het product alsnog zo spoedig mogelijk naar u toezenden. We verzenden normaal gesproken alleen binnen Nederland en naar EU-landen. We kunnen de verzendingen en kosten daarvan aanpassen voor de landen van buiten de EU of bij grote bestellingen.

Het beleid voor terugbetalingen:

Wij zijn zeer overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom is onze restitutie beleid dat we de aankoopprijs minus de kosten van de verzending, van alle ongeopende flessen van onze producten, terug betalen binnen 60 dagen na aankoop. Terug zenden is de verantwoordelijkheid van de klant, eventuele kosten daarvan kan de klant daarom ook niet bij ons in rekening brengen.

Privacy policy:

Wanneer u, als klant, met ons communiceert of een bestelling bij ons doet, kunt u ons voorzien van persoonlijk informatie. Uw privacy is belangrijk voor ons en daarom worden uw informatie en contactgegevens alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt. We zullen niets delen, verkopen of doorgeven van deze informatie aan derden, behalve waar de wetgeving dit vereist.

Fouten en Gebreken:

Hoewel alle informatie in de catalogus zorgvuldig is gecontroleerd, kunnen fouten en gebreken te wijten aan de voortdurende veranderingen van tijd tot tijd voordoen. We zullen ons best doen deze problemen op te lossen wanneer ze zich voordoen. Health from Nature is niet verantwoordelijk voor product claims van fabrikanten op deze website. Health from Nature is niet verantwoordelijk voor type fouten, houdt er rekening mee dat er type fouten op onze website kunnen voorkomen. Mocht u een fout ontdekken horen wij dat dan graag van u. Prijzen, het beleid en de informatie op deze pagina's zijn onderhevig aan veranderingen zonder kennisgeving. Health from Nature kan niet aansprakelijk worden gesteld voor klachten, allergische reactie of bijwerkingen ten gevolge van het foutief gebruik van een of meer van onze producten.

Amerikaanse FDA:

Geen van de claims te vinden op onze webpagina's of in print zijn beoordeeld door de VS FOOD and DRUG Administration. Deze producten zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling , genezing of voorkoming van ziekten maar als voedingssupplement ter ondersteuning van uw lichaam. Vorderingen of advies op de pagina's zijn niet bestemd om te worden opgevat als medische advies. Neem contact op met een professionele zorgverlener voordat u begint met een dieet of trainingsprogramma.

 Waarschuwingen: Zero Tolerance Fraude:

Alle bestelling worden grondig onderzocht op fraude, voorafgaande aan de verzending. Vergis je niet! Als je probeert een frauduleuze transactie op deze website te doen zal dat worden vervolgd in de ruimste zin van de wet. Uw ISP klant specifieke IP-ADRES is aangemeld bij het indienen van een bestelling.

Invoerrechten en Belastingen:

Van bestellingen die u toegezonden  worden wordt u als importeur beschouwd en als zodanig kan u worden onderworpen aan rechten en heffingen die worden geheven zodra uw bestelling in uw land aankomt . Douane-beleid en de kosten variëren sterk van land tot land en we raden u contact op te nemen met u dichts bij zijnde douanekantoor voor meer informatie. Invoerrechten en belastingen kunnen niet op Health from Nature verhaald worden.